Interim-directeur

Tijdens mijn studietijd richtte ik in 1988 mijn bedrijf op. Dit bouwde ik gaandeweg uit tot een kwalitatief én financieel florerende onderneming met een miljoenenomzet en meer dan 30 medewerkers. Voornaamste directeursverantwoordelijkheden: commercie, financiën en planning & control. Op 1 juli 2015 stapte ik op eigen initiatief uit het bedrijf en ben nu beschikbaar als interim-directeur of interim-CFO voor uw onderneming.

Mijn directeurservaring is zonder meer allround te noemen, alle aspecten van het vak zijn mij bekend. Er waren goede tijden, waarin het aankwam op het juiste aannamebeleid, maar er waren ook magere jaren waarbij de crux juist bij effectieve acquisitie lag. Hierdoor stelt mijn opgebouwde ervaring mij in staat om uw bedrijf deskundig te leiden in zowel groei- als krimpmarkten. Opstart, doorontwikkeling, consolidatie of krimp; ik ben vertrouwd met alle fasen van de bedrijfslevensloop.

Ik beleef even veel plezier aan reguliere waarneming tijdens overbruggingsperiodes als het sleuren en trekken aan een financieel suboptimaal presterend bedrijf. Ook voor piekbelastingen of speciale projecten ondersteun ik u graag. Maar in alle gevallen ga ik vol energie op zoek naar procesverbetering en financiële optimalisatie van uw onderneming; dat zit in mijn bloed!